Bbp’li Mustafa Aydın’dan Su Faturalarına Tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nden gelen su ihbarnamesinde vatandaşın zarara uğratıldığını iddia etti.Faturada uydurma para toplama kalemleri türetildiğini...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nden gelen su ihbarnamesinde vatandaşın zarara uğratıldığını iddia etti.

Faturada uydurma para toplama kalemleri türetildiğini ileri süren Aydın, "Olmadık KDV oranları ile su ihbarnameleri şişirilmiş durumda." dedi. "Yetkililerin hangi insaf hangi adalet duygusuyla vatandaşı bu şekilde kazıkladığını doğrusu merak ediyoruz." diyen Mustafa Aydın, "Bu güne kadar hiç duymadığımız para toplama kalemleri, hiç duyulmamış KDV oranları ile karşı karşıyayız. Su bedeli 31,09 TL olan bir faturanın, uydurma kalemlerle vicdansız vergi oranlarıyla 49,50 TL ye çıkartılması nasıl bir anlayıştır. Nilüfer ilçesinin sokağını siz mi temizliyorsunuz ki, çevre temizlik vergisi alıyorsunuz? BUSKİ ne zaman bakım yaptı da hem bakım bedeli hem de vergisini alıyorsunuz?" diye sordu.

Faturada atık su bedelinin 4,65 TL, KDV’sinin ise 2,86 TL olduğunu bildiren BBP’li Mustafa Aydın, "Bu nasıl bir orandır. Yüzde 50’nin üstünde olan bir vergi olabilir mi? Bu hırsızlık değil de nedir, bu bir gasp değil midir? Faturada bulunan diğer bir uydurma madde de katı atık toplama bedeli, 5,63 TL arttı vergisi. Bre vicdansızlar, siz ne zaman katı atık topladınız da vergisiyle beraber alıyorsunuz. El atmadığınız bir su kalmıştı ona da el attınız." şeklinde tepki gösterdi.

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, sözlerini şöyle noktaladı: "Belediye yetkililerine sesleniyorum, vatandaşın imkanlarını zorlayan vicdansız, adaletsiz uygulamalarınızdan vazgeçin. Nasıl olsa kimse faturayı incelemiyor deyip vatandaşa gönderdiğiniz şişirme faturaları Allah görüyor. Musalla taşına yatırıldığınız gün, hakkını yediğiniz kuldan helallik alacaksınız. Aklınızı başınıza alınız." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri