Bbp'li Çayır:siyasi İktidar, Paralel Yapı Yalanı İçin Bu Milletten Özür Dilemeli

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, 10 aydır algı oluşturma yalanlarıyla milleti kandıranların ülkede otobüs, hastane, yurt, pansiyon ve okul yakan gerçek paralel yapıyı görmesi gerektiğini söyledi. Siyasi iktidarın, 17-25 Aralık...

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, 10 aydır algı oluşturma yalanlarıyla milleti kandıranların ülkede otobüs, hastane, yurt, pansiyon ve okul yakan gerçek paralel yapıyı görmesi gerektiğini söyledi.

Siyasi iktidarın, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile gün yüzüne çıkan rüşvet çarkını örtbas etmek için paralel yapı yalanını uydurduklarını belirten Çayır, iktidarın, paralel yapı masalıyla milleti uyutarak zekasıyla alay ettiğini kaydetti.

Çayır, yaptığı açıklamada, ülkede terör olaylarının bu seviyeye gelmesinin yegane sorumlusunun paralel yapı masallarıyla milleti kandırmaya çalışan siyasi iktidarın olduğunu söyledi.

28 Şubat döneminin yalanın irtica olduğunu bu yalanın içinin doldurulması için Ali Kalkancı, Fadime Şahin, Müslüm Gündüz'lerin rol aldığını belirten Çayır, bugünün yalanının da ülkede hayali paralel devlet yalanıyla hırsızlığın üstünün örtülmesi olduğunu söyledi.

AKP iktidarının 10 aydır Hizmet Hareketi'ne karşı görülmemiş bir kin ve nefretle siyasi baskı uyguladığını ve bunu da paralel yapı yalanı algısıyla yürüttüğünü vurgulayan Çayır, "Bu iktidar milletin gözünün içine baka baka paralel yapı yalanıyla siyasi operasyon yapıyor. İnsanları ayrıştırıyor. Paralel yapı yalanı tıp ki Hitlerin Lenin'in algı oluşturmaya yönelik yöntemi. Lenin, siyasi algı oluşturmak için Yalanı sürekli söyle ki kitleler belirli süre sonra gerçek sansın. AKP iktidarı, yaptıkları hırsızlık ve yolsuzluğu paralel devlet yalanıyla örtmeye çalışıyor. Bu iktidar şunu çok iyi bilmeli ki bütün yalancıların yalan yatsı vaktine kadardır. Ey iktidar, 10 aydır milleti paralel yapı yalanıyla kandıracağına ülkede okul, hastane, işyeri, pansiyon, yurt, dershane ve belediye otobüslerini yakan gerçek paralel devlet PKK/KCK'yı gör ve milletten özür dile. Bu yalanınız uzun sürmeyecek. Gerçekle eninde sonunda yüzleceksiniz. PKK ve KCK'yı sözde açılım ve çözüm süreciyle azdıran ve şımartan sizsiniz. PKK terör örtünü mahatap alarak devlet onurunu ayaklar altına siz aldınız. Utanın ve bu milletten özür dileyin yoksa bu aziz millet siz hiç zaman affetmeyecek. Bunu iyi bilesiniz. " diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri