BBP Meram ilçe teşkilatı istifa etti

Genel merkezin adaylığını kabul etmemesi üzerine Abdülhamit Tekmen, ilçe yöneticileri ile birlikte partisinden istifa etti.
Kısa bir süre önce BBP Meram İlçe Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa eden Abdülhamit Tekmen BBP il başkanlığı için aday olduğunu, bunu genel merkeze bildirdiğini belirtmişti. Genel merkezin adaylığını kabul etmemesi üzerine Abdülhamit Tekmen, ilçe yöneticileri ile birlikte partisinden istifa etti.
BBP il binasında konuyla ilgili açıklama yapan BBP Meram İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülhamit Tekmen, “Meram ilçe teşkilatı olarak biz hayatı boyunca başı yere eğilmeyen ve kendisine inananların başını yere eğdirmeyen rahmetli genel başkanımızın gösterdiği hedefe talip olduk. Biz rahmetli genel başkanımızın yalana, dolana, riyaya, kire ve pise bulaşmayan o temiz elleriyle bize gösterdiği hedefe ulaşmaya çalıştık. Meram ilçe başkanı olarak ben, arkadaşlarımla birlikte davamızı daha ilerilere götürebilmek için Konya il başkanlığına talip olduk. Bu görevin bizler için ömür boyu onur ve gurur kaynağı olacağının bilincine inanarak başladığımız bu yolda maalesef demokratik bir seçim olmayacağını gördüğümüz için il başkanlığı adaylığından çekiliyor, Meram ilçe yönetimi olarak görevimizden istifa ediyoruz. Bundan sonra merhum genel başkanımızın bize bıraktığı büyük miras Büyük Birlik davasını siyasetle değil, yaşayan fertler olarak devam ettireceğiz” diye konuştu.
Abdülhamit Tekmen ayrıca, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de tebrik ederek, “Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin oluşumunda çok önemli bir yere sahi olan Türk basını tarihin her döneminde milletimizin gözü kulağı ve sesi olmuştur. Kamu oyunun haber alma hakkını her zaman taze tutan basın çalışanlarının tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışını sürdürmesini ve gazeteci arkadaşlarımızın çalışma şartlarının daha iyileştirilmesini temenni ederim” dedi.
RASİM ATALAY

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri