Bbp Lideri Destici: Bu Seçim Türkiye İçin Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olabilir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine işaret ederek, "Bu seçim Türk siyaseti hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine işaret ederek, "Bu seçim Türk siyaseti hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir." dedi.

BBP lideri Destici, gece geldiği Samsun’un Havza İlçesi Üniversite kavşağında 150 araçlık konvoyla karşılandı. Havza ilçesinde şehir turu yapan Destici, halkı selamlayarak BBP seçim merkezine geldi, parti yönetimi ve vatandaşlarla sohbet etti. BBP Genel Başkanı Destici, "Bu yerel seçimler hem ülkemiz için hem de partimiz için çok önemli. Yaşanan olayları görüyorsunuz. İnşallah şu son günleri kazasız belasız, milletimize, ülkemize zarar gelmeden atlatırız. Bu seçim Türk siyaseti hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Bir uyarı yapma gereği duyduğunu da ifade eden Destici, "Bizler uyarıyoruz; milleti ayrıştırmaktan, milleti kamplaştırmaktan, milleti çatıştırmaktan vazgeçin. İstanbul'da yaşanan hadiseler belli. Partimiz ilk defa bu kadar yoğun adayla seçime katılıyor. Bu da bir netice verecektir inanıyorum. Partimiz açısından da baktığımızda önemli bir seçim. Yerel yönetimlerde Türkiye'nin en başarılı partisiyiz. 2009 yılında 20 belediye aldık, bunların 18'i AK Partili belediyelerdi. Aldığımız tüm yerlerde yapılan hizmetlerin en az üç katı hizmet yaptık." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri