Bbp İl Başkanı Ünsal: Dershaneler Üzerinden Hizaya Getirme Çabası

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, dershanelerin kapatılmasıyla öğrenci ve öğretmenlerin geleceğiyle oynandığını öne sürdü.

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, dershanelerin kapatılmasıyla öğrenci ve öğretmenlerin geleceğiyle oynandığını öne sürdü. Bundan vazgeçilmesi gerektiğini söyleyen Ünsal, “Dershaneleri kapatma meselesi, iktidarın işine gelmeyene siyaseten bedel ödetme yöntemi olarak karşımıza çıkmıştır.” dedi.

BBP İl Başkanı Ünsal, Milli Eğitim'in onca meselesi varken dershanelerin kapatılmasını anlamadıklarını ifade ederek, “Özellikle okulların güvenliği yokken, uyuşturucu ilkokul çağına düşüp okul önlerinde satılırken, birçok yerde öğrenciler üç kişilik sıralarda okurken, okul önlerinde çeteler cirit atarken, bunca sorun varken başka işiniz kalmadı mı?” şeklinde konuştu. Dershanelerin, devletin okullarında eğitimin yetersiz olmasından dolayı var olduğunu söyleyen Ünsal, “Dershanelerde görev yapan 100 bin civarında öğretmen ve personelin nerede istihdam edileceği de planlanmış mıdır? Bunca yapılan yatırım ve kazanımlar nerede değerlendirilecektir? Devletten tek kuruş destek almayan bu kurumların bir gecede kaldırılması, ne akla ne mantığa uygundur. Tamam dershaneleri kapatalım ama bunları ne yapacağız.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri