Bbp: Hükümet ‘cambaza Bak' Deyip Hırsıza Milleti Soyduruyor

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Türkiye’de sözün bittiği yerde olduklarını, hükümetin, "Cambaza bak cambaza" deyip hırsıza milleti soydurduğunu iddia etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Türkiye’de sözün bittiği yerde olduklarını, hükümetin, "Cambaza bak cambaza" deyip hırsıza milleti soydurduğunu iddia etti. TIR aramalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Efe, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik’in 2010 yılında, “Savcı TSK’nın kozmik odasına giremezmiş, araştırma yapamazmış. Kimse kusura bakmasın, savcılar millet için her yere girer, herkesi soruşturur.” derken bu sefer, “Savcı, Adana’da jandarma polisle birlikte MİT’in TIR’larını durdurup arama yapıyor. Ey savcı, sen kimin taşeronusun? TIR’da ne olduğu seni ilgilendirmez, haddini bil.” dediğini hatırlattı.

‘MİT AJANLAR, İŞBİRLİKÇİLER VE PROVOKATÖRLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞ’

Hükümete, “Ülkeyi siz mi yönetiyorsunuz?” diye soran Genel Başkan Yardımcısı Efe, “MİT’e vermiş olduğunuz görev, nasıl oluyor da bir türlü yerine getirilemiyor? Sizin yönettiğiniz ülkede MİT ajanlar, işbirlikçiler ve provokatörler tarafından işgal edilmiş ki verilen görevler bihakkın yerine getirilemiyor, ülke gündemi meşgul ediliyor. Ülkemiz hem içeride hem de dışarıda itibar kaybediyor. Bu ülke, binlerce yıllık geçmişi olan bir ülkedir. Bu ülkede bir tek problem var, o da milletten alınan yönetme yetkisini bir türlü yerine getiremeyen iktidarlarla yönetilmesidir. Buradan sanayicilerimize, işadamlarımıza, üretim yapanlara ve milletime sesleniyorum, artık bu gidişe dur diyelim. Önümüzdeki seçimlerde BBP’nin tertemiz kadrolarını işbaşına getirelim ve geleceğimize sahip çıkalım.” şeklinde konuştu.

‘DÖVİZ KURLARIYLA MİLLETİMİZ EN AZ YÜZDE 30 DAHA FAKİRLEŞTİ’

İktidarın, eski bir siyasetçinin, “Dün dündür, bugün bugündür.” sözünü hatırlattığını savunan Mehmet Efe, “Bugünkü iktidar da millete, ‘Dün dündür, bugün bugündür’ diyor. Son günlerde döviz kurlarının geldiği yer ortada, milletimiz ekonomik olarak en az yüzde 30 daha fakirleşmiştir. Hükümet sürekli suni gündemlerle ülkeyi meşgul ediyor, gerçek gündemi milletten kaçırıyor.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri