BBP Adayı Bozkulak yarışta bizde varız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Bozkulak, il binasında yaptığı basın toplantısında Büyük Aile projesini anlattı.

Büyük Aile Projesi’nin Selçuklu’da sosyal kalkınmayı sağlayacağını söyleyen BBP Selçuklu Adayı Bozkulak, “Belediye Başkanlığına seçildiğimiz günden itibaren hisselerinin yüzde 10’u belediyeye, yüzde 90’ı da Selçuklulara ait olan bir anonim şirket kuracağız” dedi.

Bu şirkete Selçuklu da oturan herkesin ortak olabileceğini ifade eden Mehmet Emin Bozkulak, “Selçuklunun 200 bin nüfusu var. Yani biz 200 bin kişinin de ortak olduğu bir şirket kuracağız. Hissesi bulunan herkese bir üye kartı vereceğiz. Şirket olarak diğer firmalarla anlaşarak üyelerimizin indirimli alışveriş yapabilmelerini sağlayacağız” dedi. Yapılan kart indirimlerinden Selçuklunun 120 milyon TL kazanacağını dile getiren Bozkulak, “Bu 120 Milyon TL’nin 30 milyon TL’si Nuh’un Gemisi adını verdiğimiz yardım fonuna aktarılacak. Daha sonra bu para şirket üyelerinin kartlarına eşit olarak yatırılacak. Üyelerde kartlarındaki bu parayla her türlü ihtiyacını giderebilecek” diye konuştu.

Konuşmasında seçimlerde sadece 2 partinin yarıştığı anlayışının yanlış olduğunu belirten Bozkulak son olarak şunları söyledi: “Bu yarışta bizde varız. Partimiz bu seçimlerde kardelen gibi açacaktır. Çünkü, biz kavga değil proje üretiyoruz. 30 Mart sabahı mutlu sona ulaşacağız.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri