Bazoer ön libero oynadı ikinci asistini yaptı

Tümosan Konyaspor’un sezon başında Hollanda’nın Ajax takımından kadrosuna kattığı defans oyuncusu Riechedly Bazoer gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini kazandı.

Tümosan Konyaspor’un sezon başında Hollanda’nın Ajax takımından kadrosuna kattığı defans oyuncusu Riechedly Bazoer gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini kazandı. Takıma katıldığı günden buyana oynadığı futbol ile taraftarı mutlu eden başarılı futbolcu savunma başarısının yanı sıra skor katkısı da vermeye başladı. İlk asistini Trabzonspor deplasmanında yapan Bazoer ikinci asistini de Eyüpspor karşısında yaptı.

Konyaspor’un yeni transferi Riechedly Bazoer takımına ikinci kez skor katkısı yaptı. Başarılı stoper ilk asistini Trabzonspor maçında yan yana oynadığı stoper arkadaşı Adil Demirbağ’a yapmıştı

ÖN LİBERODA FORMA GİYDİ

Tümosan Konyaspor’un savunma oyuncusu Riechedly Bazoer Eyüpspor maçında bilinen mevkisinin aksine ön liberoda maça başladı. Teknik direktör Ali Çamdalı defansta Adil ve Uğurcan ikilisine görev verirken Bazoer ise savunmanın önünde görev aldı. Ön liberoda da iyi bir görüntü ortaya koyan Hollandalı futbolcu güzel futbolunu bir de güzel asist ile süsledi.

Maçın 71. dakikasında Bazoer’in güzel ara pasında sol kanatta topla buluşan Yusuf Erdoğan’ın şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1. Bazoer bu gol pası ile birlikte ikinci asistini de yapmış oldu

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri