Baysangur umutlu konuştu

Anadolu teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, "Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Spor Toto 2. Lig beyaz grupta ilk yarının son iki maçını oynayacağımızı ve devre arasına rahat geçirebilme adına bu hafta iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini belirten Anadolu teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, “Esas hedefimiz takımı gençleştirmekti. Bunu başardık, genç oyuncularımızın lige alışması zaman aldı. Bundan sonra yine bu ligin iyi futbol oynayan takımı olarak, Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

GALİBİYETİ KAÇIRDIK

Hatay deplasmanında üç puana yakın olan ve galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu kaydeden Abdurrahman Baysangur, “Karşılaşmada belki son haftalarda oynadığımız etkili oyunu sahaya yansıtamadık ancak maçın gidişatına baktığımız zaman kazanmaya yakın taraf bizdik. Etkili başladık ve golü bulduktan sonra farkı artıracak pozisyonları bulmuşken değerlendiremedik. Rakibin direncini kıracak hamle ikinci goldü ve bunu yapamadık. Kalemizde son on dakikada gol gürdük. Hatayspor deplasmanından üç puan hedeflemiştik ama alınan bir puan deplasman için önemli. Sadece iki maç üst üste kazanma isteğimizi gerçekleştiremedik. Puan almış olmamız bizi memnun etti” diye konuştu.

ÜMRANİYE GÜÇLÜ BER EKİP

Hafta sonunda zirveye oynayan takımlardan Ümraniyespor ile iç sahada oynanacak müsabakanın çok zorlu geçeceğini kaydeden Baysangur, “ Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. İyi bir kadroları var ve çok koşan bir yapıya sahipler. Bizde iyi futbol oynayıp gerçek performansımızı sahaya yansıttığımız zaman rakiplere pozisyon vermiyoruz. Çetin bir karşılaşma olacak ve buradan üç puan alarak son haftaya rahat girmek istiyoruz. Takım olarak bunu yapabilecek güç ve kapasitemiz var. Yeterki o gün girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilelim. Bunu yapabilirsek ligin ilk yarısınıda iyi bir yerde bitirebiliriz. Ve devre arasında daha rahat bir hazırlık dönemi geçiririz. Geçtiğimiz sezon ilk yarıyı 18 puan ile tamamlamıştık. Bitime iki hafta kala bu puanı yakaladık, ama oynadığımız oyuna bakarsanız bir çok maçta bunun karşılığını alamadık ve daha yukarılarda olabilirdik.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri