Baysangur: Son dakikalarda çok puan kaybettik

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz grupta Konya Anadolu Selçukspor 2015-2016 sezonunun ilk yarısını Kırklarelispor deplasmanından aldığı beraberlikle 20 puanla 12. sırada tamamladı.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur  yaptığı ilk yarı değerlendirmesinde son dakikalarda çok puan kaybettiklerini söyledi.  Baysangur “İlk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik. Çok fazla puan kaybettiğimiz son dakikalarda puan kaybettiğimiz maçlar var. Bunları yapmamış olsaydık daha yukarılarda hatta ilk 6’da olabilirdik. Bütün maçları değerlendirecek olursak hak etmediğimiz sonuçlar oldu. Son dakikalarda berabere kaldığımız iki maçı kazanabilmiş olsaydık 26 puanda olurduk ve çok iyi bir yerde olurduk.” diye konuştu.

EN FAZLA BERABERLİK

Oynadığı 17 maçta 4 galibiyet 8 beraberlik alan Anadolu Selçukspor bu maçlarda 13 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.  Sezonun ilk yarısı itibariyle grubunun en az gol yiyen 6. takımı olma başarısı gösteren Konya Anadolu Selçukspor sadece 5 maçta sahadan yenik ayrıldı.

İç sahada Bayrampaşa ve Fethiyespor’a, dış sahada ise İstanbulspor, Sarıyer ve Pendikspor’a  kaybeden takımımız galibiyetlerin üçünü iç sahada birini ise dış sahada elde etti. Takımımız iç sahada Bandırmaspor, Anadolu Üsküdarspor ve Bugsaşspor dış sahada ise  Pazarspor karşısında galibiyet elde etti. 8 beraberlik ile Beyaz grubun en çok beraberlik alan 2. takımı olan Konya Anadolu Selçukspor’umuz dış sahada Orduspor, Nazilli Belediyespor, Kahramanmaraşspor, Hatayspor ve Kırklarelispor ile iç sahada Hacettepe, Menemen Belediyespor ve Ümraniyespor ile berabere kaldı.

İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI CUMARTESİ BAŞLAYACAK

Anadolu Selçukspor’da oyunculara Cumartesi gününe kadar izin verildi. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarı hazırlıklarına Cumartesi günü saat 15.00’da yapacağı çalışma ile başlayacak. Anadolu Selçukspor 5 Ocak tarihine kadar Konya’da hazırlıklarını sürdürecek ve daha sonra Antalya’ya hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip Fethiyespor maçının hazırlıklarını 15 Ocak tarihine kadar Antalya’da sürdürecek.  Yeşil-beyazlı ekip Konya’ya dönmeden Antalya’dan Fethiye’ye gidecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri