Baysangur: Kazanacağız

Teknik direktör Abdurrahman Baysangur, hafta sonu iç sahada oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 Spor müsabakasını mutlaka kazanmak istediklerini belirtti

Bu hafta deplasmanda oynanan Kahramanmaraşspor maçında yaşanan hakem hataları sonucu galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden teknik direktör Abdurrahman Baysangur, hafta sonu iç sahada oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 Spor müsabakasını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, “İlerleyen haftalarda daha iyi noktalara ulaşmamız için, farklı hedefler koyabilmemiz için galip gelmek istiyoruz” dedi.

Takımın son haftalarda yakaladığı yenilmezlik serisinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden teknik direktör Abdurrahman Baysangur, "Öncelikle haftalardır gelen puan alma sürecimizi sürdürmemiz adına memnunuz. Oynadığımız müsabakaları puansız tamamlamıyoruz. Maraş deplasmanına puanlar için gitmiştik ve müsabaka sonunda kaybettiğimiz iki puan için oyuncularımızda bizde çok üzüldük. Burada önemli bir hakem faktörü vardı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz ama baktığımız zaman bu maçta bizim iki puanımıza mal oldu diyebilirim. Seyirci baskısının yaşandığı zorlu bir deplasmanda oynadık maçı. Bu müsabaka için biraz daha cesur kararlar verebilecek bir hakem olsun isterdik. Bu durumda biz üç puan ile dönüyor olacaktır. Bize göre verilmeyen iki tane net penaltımız var. Kalemizde gördüğümüz golden önce rakibimize verdiği serbest vuruşta faul yoktu. Tribünlerin baskısı bu kararları etkiledi. Sonuçta deplasman puan bizim için önemli” diye konuştu.

İç sahada kazanmayı daha çok arzuladıklarını kaydeden Baysangur, “Bu hafta iç sahada 3 puan almamız bizim için daha önemli olur. Rakibimizi izledik, kötü bir takım değil fakat çıkış arayan bir ekip. İlerleyen haftalarda daha iyi noktalara ulaşmamız için, farklı hedefler koyabilmemiz için galip gelmek istiyoruz. İç saha maçlarını önemsiyoruz, en iyi şekilde hazırlanıp bu maçı kazanmak istiyoruz” İfadelerini kulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri