Bayramlıklar Konya Trafik'ten

Konya Trafik Grubu gerçekleştirdiği sosyal projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Grup, 11 ayın sultanı Ramazan ayında sevgi evlerinde kalan çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Bir giyim firmasından alınan 100 lira değerindeki 90 tane alışveriş kartı Mevlana Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'na verildi. Sevgi evinde kalan 3-18 yaş arası çocuklar, alışveriş kartları ile 100 lira değerindeki istediği ürünü alabilecek. Bağış sonrası açıklama yapan Mevlana Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürü Refik Gökmen, “Konya'da Trafik Grubu'na bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çocuklar bayrama yeni kıyafetleri ile girebilecek. Çocuklarımızın bayramlıklarını Konya'da Trafik Grubu'nun alması ayrı bir önem taşıyor. Sosyal medyada aktif olan bir grubun bu gibi hayırlı işlere girmesi çok anlamlı. Sosyal medyanın da ne kadar geliştiğini görüyoruz.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Grup adına konuşan Mustafa İnel ise, geçen aylarda ekonomik durumu olmayan bir çifti evlendirdiklerini belirtti. Ramazan ayının girmesiyle birlikte de sevgi evlerinde kalan çocuklara yardım çalışması yapmak istediklerini söyleyen İnel, “Bir giyim mağazasına giderek 100 lira değerinde 180 tane giyim kartı aldık. Bu kartların 90 tanesini sevgi evlerinde kalan çocuklara vermek istedik. Müdürümüz talebimizi olumlu karşıladı. Bayram öncesi kartlar çocuklara imza karşılığı dağıtılacak. Geriye kalan 90 kart da ihtiyaç sahibi olan ailelere dağıtılacak. Kampanyamıza destek veren herkesten Allah razı olsun. Ramazan Bayramı'ndan sonra da ekonomik durumu iyi olmayan 25 çocuğu da sünnet ettireceğiz” diye konuştu. Bağış törenine grup yöneticilerinden Ahmet Gürsel, Osman Akkaş, Mustafa İnel, Hakan Öztürk ve Mesut Turan hazır bulundu.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri