Bayrağın Gölgesinde Oyununa Yoğun İlgi

Şahinbey Belediyesi tarafından, 18 Mart Şehitleri anma gününde vatandaşlara ücretsiz olarak sahnelenen Çanakkale Destanı’nın anlatıldığı ’Bayrağın Gölgesinde’ adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.Ş...

Şahinbey Belediyesi tarafından, 18 Mart Şehitleri anma gününde vatandaşlara ücretsiz olarak sahnelenen Çanakkale Destanı’nın anlatıldığı ’Bayrağın Gölgesinde’ adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve Ömer Özmimar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahnelediği ’Bayrağın Gölgesinde’ adlı oyun ile Çanakkale Destanı anlatıldı. Şahinbey Belediyesi Kültür Salonu’nda sergilenen tiyatro oyununda, 18 Mart Çanakkale Destanı’nda askerlerin yanı sıra halkın mücadelesi anlatıldı. Çok sayıda vatandaşın izlediği tiyatro oyununun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çanakkale Zaferi’nin destansı mücadelesinin tarihe yazıldığını belirterek, “Vatanın bütünlüğü ve yüce Türk Ulusu’nun bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda ederek en yüksek mertebeye erişen aziz şehitlerimizi böyle bir günde rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 10’inci yıl dönümünde şehitlerimizi anmak ve Çanakkale Zaferi’ni bir kez daha hatırlamak adına ülke genelinde birçok etkinlik düzenleniyor. Bizde böylesi anlamlı bir günde bu zaferi ve o günlerde yaşananları vatandaşlarımıza aktarmak için böyle bir tiyatro gösterisi düzenledik. Tiyatroyu sahneleyen gençlerimize ve buraya gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri