Baykan'ın Kayseri temasları

Genel Müdür Baykan, Kayseri'de incelemelerde bulundu
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kayseri'de incelemelerde bulundu.


Bir dizi temasta bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Genel Müdür Mehmet Baykan, Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Mehmet Metin Özen'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Baykan, tesislerde spor yapan sporcularla biraraya geldi.


Dünya Şampiyonu Arzu Tan Sayan'ın antrenörlüğünde çalışan genç sporcularla yakından ilgilenen Baykan, başarılı bir sporcu olmak için neler yapılması gerektiğini geleceğin genç şampiyonlarına anlattı. Minik tekvandocular, Baykan'a küçük bir gösteri yaptı. Tekvandocularla hatıra fotoğrafı çekilen Mehmet Baykan, daha sonra kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.


Burada antrenörlerden bilgi alan Baykan, minik sporcuların çalışmalarını yakından izledi. Baykan, yüzme sporuna büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuda daha çok çalışma yapılmasını istedi. Baykan, ziyaretleri çerçevesinde Kiçikapı Antrenman Salonu ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Burada personelin sıkıntılarını dinleyen Baykan, bir süre de masa tenisi oynadı.


Baykan, temasları doğrultusunda Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile de biraraya geldi. Yapılan görüşmelerde, Erciyes Dağı'nda kış sporlarının daha çok yaygınlaştırılmasıyla ilgili konular konuşuldu.


Baykan, Kayseri'deki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, spor yapan halkın daha da arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılmasının önemine dikkat çekti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri