Baykandan TSYDye ziyaret

Spor Genel Müdürü, hemşehrimiz Mehmet Baykan, Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılan Yazır spor salonunun açılışı nedeniyle geldiği Konyada, bazı ziyaretlerde bulundu.

Spor Genel Müdürü, hemşehrimiz Mehmet Baykan, Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılan Yazır spor salonunun açılışı nedeniyle geldiği Konya’da, bazı ziyaretlerde bulundu. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya şubesine de ziyarette bulunan Baykan, Türk sporunu daha üst seviyeye taşımak için çalışacaklarını söyledi. TSYD’nin Atatürk stadı içerisindeki merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Genel Müdür Mehmet Baykan ile birlikte TSYD Konya şube başkanı Recep Çınar, yöneticiler Sabit Horasan, Orhan Berk, Cihat Yazıcı ve Ahmet Eser ile Konya ASKF Başkan Vekili Remzi Ay hazır bulundu.  

 

Kendisine Genel Müdürlük görevinin verilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Baykan, “Zor bir görev aldık. Türk sporunu daha üst seviyelere taşımak için elimizden geleni çalışmayı yapacağız. Bu bir bayrak yarışıdır, bizde bayrağı zirveye taşımak için uğraş vereceğiz” dedi. TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar ise, Genel Müdür Mehmet Baykan’a yeni görevinde başarı dileyerek, Konya basını olarak kendisinin yanında olduklarını iletti. Ziyarette, çeşitli konularda yapılan fikir alış verişiyle sona erdi.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri