Baykandan Aksaraya ziyaret

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoyu ziyaret ederek, tesisleri gezdi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret ederek, tesisleri gezdi.

Sporcularla sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Mehmet Baykan, futbol sahalarını da gezerek sporcuları yerinde izledi. Atletlerin antrenmanlarını izleyen Baykan, genç atletlere öğütlerde bulundu. Eskrimcilerle de bir araya gelen Baykan son olarak ebru kursuna katılarak ebru yaptı.

Baykan, ziyaretle ilgili olarak, “Buradan memnuniyetle ayrılıyorum. Tesislerin temizliği, olanakları, personellerin çalışmalarındaki titizliği gözle görülür derecedeydi. Mevcut hizmetlerin aktifliği, hafta sonu olmasına rağmen tesislerin dolu olması, sportif faaliyetlerin gerçekleşmesi ve gençlik merkezinde kültürel faaliyetlere katılan gençlerin ailelerinin de burada olması beni son derece mutlu etti. Spora ve gençlere profesyonel bir bakış açısıyla bakarak neler yapabilirizi düşünen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a, Şube Müdürlerine ve personellere çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, verimli çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ise Baykan’ın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Spor Genel Müdürümüzü ağırlamaktan şeref duydum. Spora ve insana değer veren şehrimiz Aksaray, spor faaliyetlerindeki çalışmalarından dolayı daha iyi başarılar elde edecektir. Bizler ‘Her Yaş İçin Spor’ felsefesiyle çalışıyoruz. Spora ve gençlere verdiğimiz değeri tesislerimizden ve elde ettiğimiz başarılardan görebiliriz. İlçelerimizde yapmayı planladığımız spor alanları için ve projelerimiz için genel müdürümüzden desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri