Baykana tam destek

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarasyonu Genel Kurul toplantısı Ankarada yapıldı. 440 delegenin katıldığı Genel Kurulda oyların tamamını alan Mehmet Baykan yeniden TASKK Genel Başkanı seçildi

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarasyonu Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapıldı. 440 delegenin katıldığı Genel Kurulda oyların tamamını alan Mehmet Baykan yeniden TASKK  Genel Başkanı  seçildi

 

 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanlığı’na, hemşehrimiz Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan yeniden seçildi. Konfederasyonun, DSİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’na, 621 delegeden 440’ı katıldı. Genel başkanlık seçimine tek aday olarak giren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 440 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 

Genel kurula, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, Eski Bakan Şevki Erek,  Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfü Arıboğan,  TFF  Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Akif Üstündağ,  Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Ömer Remzi Arıkan, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Rıza Sümer, ASKF  başkanları ve delegeler katıldı. Ankara’da gerçekleştirilen Genel Kurula, Konyalı delegeler Ali Tabak, İbrahim Karaca, Ahmet Çankaya, Ahmet Şanlı, Ziya Menekşe ve Cevdet İşbitirici,  ASKF yöneticileri Faruk Hatipoğlu ve Derviş Ortasarı’nın.  yanı sıra  Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, spor adamları Hasan Hüseyin Öner, Ali Aydın ve Avni Uluer de katıldı.

 

Divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yönetim denetim kurulları faaliyet raporları ile hesap özeti müzakeresi yapıldı. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, genel kurul öncesi yaptığı konuşmasına, Konfederasyon adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı dileyerek başladı.

 

GELİŞME TRENDİ HEP YUKARIYA

 

Baykan, yaptığı konuşmada, “Sinevizyon gösterisi 30 yıllık geçmişimizin nerden nereye geldiğini gösteriyor. Bunlar konfederasyon tarihimizin miladıdır” dedi. Otuz yıllık tarihleri boyunca gelişme süreçlerinin hep yukarıya doğru gittiğine işaret eden  Genel Başkan Mehmet  Baykan, “Tarihimizde hiçbir zaman duraklama ve geriye gitme süreçleri yaşamadık. Her zaman zirveye doğru ilerleyiş söz konusu oldu. Bunun altında yatan en büyük temel; gönüllülüğe bağlı çalışma prensibinden kaynaklanıyor. Bu 30 yılda geldiğimiz noktayı daha ileri götürmek için bir  otuz yıl daha beklemeye gerek yok. Çok çalışarak 3-5 yılda aşılacak bir süredir. Bunun içinde  çalışmak, çalışmak çok çalışmak gerekir” dedi.

 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

İllerdeki federasyonlarının Spor Genel Müdürlüğüne bağlı Spor İl Müdürlükleriyle koordineli çalışmaları konusunda sık sık uyaran Genel  Başkan Baykan, “Federasyonlarımızda, il müdürlüklerimizde spora ve amatöre hizmet eden kuruluşlardır. Biz  çalışmaktan asla rahatsızlık duymuyoruz.  Her zaman söylüyorum İl Müdürlüklerimiz bizim  “Aile Reislerimiz ‘ her zamanda bu felsefeyi  uyguladık. Bizler gönül erleriyiz. Bunun için de sızlanmadan, mazeret üretmeden çalışmaya ve sporumuzu en iyi noktalara getirmenin gayretini göstereceğiz.”

 

Yönetim denetim kurulları ibrası, tahmini bütçenin okunması ve kabulünden sonra yönetim, denetim, disiplin ile onur kurulları ve konfederasyon delegelerinin seçimi oy birliğiyle yapıldı. Genel Kurula Katılması beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesinin cenaze töreninde bulunacağından dolayı katılamadı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri