Baykana durmak yok

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Ataköy'deki spor salonunu denetledi
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Ataköy'deki spor salonunu denetledi. Türkiye'nin ev sahipliğinde 9-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası için geri sayım hızlandıkça heyecan da artıyor. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde yapımına hız verilen çok kısa sürede bitme noktasına gelen Ataköy Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Mehmet Baykan'a, Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile birlikte Dünya Salon Atletizm Şampiyonası Genel Koordinatörü Can Korkmazoğlu, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü Şube Müdürleri Taner Özgüven ve  Adnan Kuzu da eşlik etti.
Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Baykan, "Çok kısa sürede büyük işler başarıldı. Salonumuz bitme noktasına geldi. Ufak tefek ayrıntılar kaldı. Önümüzde test imkanı olarak göreceğimiz Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası var. Burada eksiklerimizi yakından görme şansına sahip olacağız. Türkiye olarak yine zorlu bir organizasyonun altından başarıyla kalkacağımıza inanıyorum. Şu ana kadar İstanbul 2012 için 160 ülkeden bine yakın atletin ön kayıt yaptırdığı bilgisine ulaştık. Bu iki rakam da rekor. 9-11 Mart tarihleri arasında dünya spor kamuoyunun gözü kulağı İstanbul'da olacak. Dünyaya yine ne kadar başarılı organizasyon yaptığımızı gösterme şansı yakalayacağız. Yapacağımız organizasyonla 2020 Olimpiyat Oyunları için ne kadar güçlü bir aday olduğumuzu da herkes görecek" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri