Baykan: Uyum içinde çalışıyoruz

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Baykan, 2009-2010 futbol sezonunda profesyonel futbol liglerinde görev yapacak klasman hakem, temsilcisi ve gözlemcileri ile bir araya geldi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleşen toplantıda yeni sezon ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Baykan, Konya olarak son yıllarda hakem, gözlemci ve temsilci sayısında gözle görülür bir artış kaydettiklerini belirterek, “Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak taban birliklerimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bunun da semerelerini almaktayız. 2009-2010 futbol sezonunda profesyonel futbol liglerinde 10 klasman hakemi, 3 gözlemci ve 4 de temsilcimiz yer alıyor. Bunun yanı sıra Remzi Ay amatör kurul üyesi olarak görev yapacak. İnşallah gelecek sezonlarda çıtayı daha da yükselteceğiz ve profesyonel liglerde görev yapan arkadaşlarımızın sayısı daha da artacak. Ben tüm arkadaşlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
İl Gözlemci Kurulu Başkanı aynı zamanda Konya Bölgesi Federasyon Temsilcisi Ali Baş, “Konya futbolunu, Konya’yı en iyi temsil etmek amacındayız. Tüm arkadaşlarımızın yegane amacı budur. Bu doğrultuda bize verilen destek için teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik beraberlik içerisinde başarılı bir sezon geçiririz” diye konuştu. 2009-2010 futbol sezonunda görev yapacak klasman hakemleri, gözlemciler ve temsilciler şöyle: Temsilciler: Ali Baş, Refik Emre, Ercan Okur ve Mahmut Keten. Gözlemciler: Tuncay Uçar, Behzat Altunbaş ve Ali Karaköse. Hakemler: Deniz Çoban, Yasin Duran, Emine Koçak, Volkan Çetinkaya, Hulusi Akırşan, Tamer Tek baş, Mustafa Aydın, İbrahim Çetin, Tuna Ayran ve Ali Akırşan. Amatör Kurul Üyesi: Remzi Ay.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri