Baykan: Seçimde Konya halkımızın desteği çok önemli

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Karatay'da bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Karatay'da bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti. Konya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir desteği olduğunu söyleyen Baykan, "Tabiri caizse yedi düvelin Cumhur İttifakı’nın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında blok halinde yer aldığı bir ilk tur seçimi yaşadık. Burada Konya’mızın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakımıza verdiği desteğin hepimiz farkındayız. Pazar günü kısmetse Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilip 13. Cumhurbaşkanı olarak tarihimizde yer almasını sağlayacağız. Bu tarih, Konya halkımızın desteği açısından, açısından çok önemli” dedi.

Tüm dünyanın Türkiye'de yapılacak seçimlere odaklandığını söyleyen Baykan, "Sadece ülkemiz açısından değil, dünya için de önemli bir lider. Dolayısıyla dünyanın gözü Türkiye’de yapılacak ikinci tur seçimlerinde. Ülkemizin bu seçim sürecinde kat ettiği aşama demokrasi açısından son derece önemli. Yüzde 90’a yaklaşan bir katılımla seçimlerin gerçekleştirilmiş olması, ülkemizde demokrasinin ne kadar yerleşik bir hale geldiğini ve halkımızın demokrasiye sahip çıktığını gösteriyor. Hemen yanı başımızda Yunanistan’da yapılan seçimlerde katılım oranı yüzde 50’yi bile bulmadı. Bütün bunlar olurken muhalefetin Cumhur İttifakımıza ve Cumhurbaşkanımıza yönelttiği suçların asılsız, gereksiz ve gerekçesiz, zaman zaman yalana, hileye de başvuran adımlar atıldığını biliyoruz. Sığınmacılar konusunda planlı bir şekilde memleketlerine gönderilmesi için çalışmalar yapılırken, bu konuda AK Parti’nin herhangi bir çalışması olmadığını söyleyecek kadar pervasız hareket ediyorlar” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri