Baykan Mersin'de

Aynı zamanda 17. Akdeniz Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Üyesi olan Mehmet Baykan, Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve genel müdürlük daire başkanları ile Mersin'de incelemelerde bulundu

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç tarafından karşılanan Baykan ve beraberindeki heyet, ilk olarak 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ve yardımcısı Muhammed Adak ile hazırlık çalışmalarını yürüten departman direktörlerinden bilgi aldı. Yürütülen çalışmaların çizilen zamanlamaya uygun olarak devam ettiğinin altını çizen Baykan, “17. Akdeniz Oyunları, planlama olarak Türkiye’nin artık bu denli büyük organizasyonlara ne denli hazırlıklı olduğunun kanıtı olacaktır. Şimdiye kadar yapılan uluslararası organizasyonlarda gösterdiğimiz operasyon başarısı ise bu oyunların Türkiye isminin dünya tarafından tanınmasına vesile olacaktır. Oyunların başlangıcı için artık iki basamaklı sayılar saymaya başladık. Bu son dönemeçte görülüyor ki her şey yolunda” dedi.
Programına, oyunlarda yapılması gerekenler hakkında yine koordinatörlük çalışanlarıyla yaptığı toplantılarla devam eden Baykan, toplantı arasında Mersin Üniversitesi Radyosu’nun konuğu oldu. Haftalık yayınlanan ve Uzman Recep Ünal tarafından hazırlanıp sunulan programda merak edilen soruları yanıtlarken Oyunların sadece Mersin ve Adana için değil Türkiye için öneminden bahsetti.
2020 İstanbul Olimpiyat Oyunları’nın kapısını açacak bu önemli organizasyon için herkesin elinden geleni yapacağından emin olduğunu dile getiren Baykan dinleyicilere seslenirken, “Attığınız her adım sizin hayatınızda yeni ufuklar açar. Bu organizasyonda hangi şekilde olursa olsun yer alıyor olmak sizin için bir artıdır. Oyunlarda gönüllü veya görevli olarak yer almayan Mersin Gençliği de bu fırsatı çok iyi değerlendirmelidir. Gördükleri her aksaklığı hemen yetkililere söylemeli ve destek olmalıdır. Bu Oyunlarda 5 Bin kişi görev alabilir lakin bu durumu kendine görev çkaran 50 kişi çok büyük aksaklıkların önüne geçebilir. Bildiğim kadarıyla Mersin Üniversitesi Oyunlar sebebiyle erken tatil yapacak. Oyunlarda görev almayan bütün öğrenci arkadaşlarımızın da burada olup bir şekilde işin parçası olmasını dilerim” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri