Baykan: Amacımız üst düzey hizmet

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanlı Ahmet Sorgun ve yönetimini kabul etti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanlı Ahmet Sorgun ve yönetimini kabul etti. Konyalı federasyon başkanları Metin Şahin ve Hasan Akkuş’un da hazır bulunduğu kabulde konuşan Genel Müdür Mehmet Baykan, “9 Eylül’de başladığım görevimde belki de beni en mutlu eden ziyaret bu. Bundan yıllar önce Konya’da gönüllü olarak Türk sporuna hizmet etmeye başlamıştım. Şimdi ise bürokrat olarak ülkeme hizmet etme şansına sahip oldum. İhmal edilmiş bir alanda yürüttüğümüz çalışmaların ardından Spor Genel Müdürlüğü görevine getirildim. Amacımız sportif anlamda daha üst düzey hizmet üretmek. Burada da gönüllü çalışıyormuş gibi görevimizi yapacağız. Görevler her zaman gelip geçicidir. Önemli olan bıraktığımız intibadır. Hizmet sürem sona erdiğinde yaptığım iyi hizmetlerle anılmak isterim” dedi.

 

İl Başkanı Ahmet Sorgun, Baykan’a görevinde başarılar dileyerek, “Mehmet Baykan, Konya’nın yetiştirdiği ve hizmetleri herkesçe malum bir kişi. Ölçek büyüdükçe ülkemize hizmet de aynı oranda büyüyor. Mehmet Baykan’ın da adaleti sarsmadan görevini en iyi şekilde yapacağına inancımız tam” diye konuştu.

 

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise ülkemize iyi şeyler verebilmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Burada ilk defa bu kadar büyük bir kalabalığı görüyorum. Adeta bütün Konya buraya gelmiş. Konya’yı çok özlüyoruz. Çok yoğun çalıştığımız için sık sık gidip gelemiyoruz. Mehmet Baykan, Türk sporuna bir ışık gibi doğacaktır. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Halter ve tekvando Türkiye’nin en başarılı federasyonları. Yapacağımız projelerle Konya’yı da Türk sporunda söz sahibi şehirler arasına sokmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş da spora çok büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2020 olimpiyatları için adaylığımızı açıkladı. Spor çok önemli. Spor, kitleleri bir araya getirecek en kolay yol. Halter federasyonu olarak olimpiyatlar öncesi iyi bir çıkış yakaladık. Olimpiyatlar için verilen 10 kotanın 9’unu almayı başardık. Hazırladığımız projelerle Konya’yı bir spor şehri yapmak istiyoruz. Konya’da uluslararası organizasyonlar düzenlemek en büyük hedefimiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri