Baydar: Başarılıyız

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sportif açıdan bakıldığında başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtirken, yönetim kurulunun gayretleri sonucunda sıkıntılı günlerin en kısa zamanda geride kalacağına inandıklarını ve bu konuda herkesten elinden

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sportif açıdan bakıldığında başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtirken, yönetim kurulunun gayretleri sonucunda sıkıntılı günlerin en kısa zamanda geride kalacağına inandıklarını ve bu konuda herkesten elinden geldiğinde destek beklediklerini söyledi.

“SPORTİF OLARAK BAŞARILIYIZ”

Yeşil beyazlıların 2013-2014 sezonunu değerlendiren Ahmet Baydar, “Bakıldığında sezona iyi başladığımız söylenebilir. Ama deplasmanda alınan sonuçlar takımımızın sürekli bir ivme yakalamasına engel oldu. Teknik direktör değişikliğinin ardından Mesut Bakkal hocamızın takımın başına gelmesiyle birlikte bir çıkış yakaladık. Bu herkesin malumu. Maçı son ana kadar kovalayan, mücadelesini bir an olsun bırakmayan ve usta ayaklarında devreye girmesiyle birlikte sonuca giden bir Konyaspor meydana geldi. Bununla beraber takımımızın bir kimliği oluştu. Deplasmanda kazanamamaya son verdik. İçeride ve dışarıda güçlü rakipler karşısında başarılı sonuçlar aldık. Belki sıçrama maçlarında istediğimiz skorları alabilsek daha iyi yerlerde olabilirdik. Ama bizim için önemli olan sezon başında belirlenen hedefe ulaşmaktı. Hem takım oluşumu hem de puantaj olarak bunu başardığımızı söyleyebilirim. Bu sportif başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

“HLEB İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ”

Devre arasında transfer edilen Aliaksandr Hleb’in takıma katkısına da değinen Baydar, “Dünyaca ünlü oyuncunun transferi sonrasında herkesin kafasında performansı ile ilgili bir soru işareti vardı. Ancak Hleb ortaya koyduğu performans ile bu konudaki düşüncelerin haksız olduğunu gösterdi ve transferde ne kadar isabetli bir seçim yaptığımız ortaya çıktı. Hleb performansı kadar saha içi ve saha dışı duruşu ile takımımıza önemli katkı sağladı. Tabii ki de diğer oyuncularımızın performansı da göz ardı edilemez. Gkekas, Hasan Kabze, Djalma başta olmak üzere görev alan tüm oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler. İnanmışlık, birliktelik ve beraberlik sonuçlara yansıdı. 42 puan ve lig on birinciliği sportif anlamda bir başarı. Bunu kimse yadsıyamaz” diye konuştu.

“HERKESİN DERDİ KONYASPOR’UN BAŞARISI”

Yönetim Kurulu’nun göreve geldiği günden bu yana daha iyi bir Konyaspor oluşturma adına gayret içerisinde olduğunu da sözlerine ekleyen Baydar, “Yaklaşık 2,5 sene öncesine bakıldığında mevcut borcu ile herkesin kötü senaryolar kurduğu bir kulüpten; bugün gelinen noktada borç miktarı ciddi oranlarda aşağıya çekilmiş, sportif başarıyı yakalamış, yönetimsel anlamda iyi işler yapmanın gayretinde olan bir kulübe gelindi. Yönetimde görev alan herkes Konyaspor’un başarısı için çaba sarf ediyor. Bu da beraberinde güzel işlerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Yeni stadyumumuzun da devreye girmesiyle birlikte kulübümüze ciddi anlamda gelirler sağlanacak ve bu da kurumsal anlamda ciddi bir kimlik kazanılmasına neden olacak. Konyaspor Yönetimi olarak bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, görev yapan valilerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e, merkez ilçe belediye başkanlarımıza, sponsorlarımıza, maddi manevi destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bu destekler bundan sonra da devam etmeli. Hep birlikte Konyaspor’umuzun kaybedilen imajının yeniden kazanımı noktasında destekleri bekliyoruz” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK ŞART”

Ahmet Baydar, yeni sezon ile ilgili olarak da “Bundan sonraki amacımız hem kulübümüzün yaşadığı sıkıntıların en aza indirilmesi hem de sportif başarı olacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak. Tabii ki bunun için birlik-beraberlik ve herkesin ufakta olsa desteğine ihtiyacımız var” şeklinde görüş belirtti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri