Bayan Sanatçıların Kaat Sergisi Nilüfer’de Görücüye Çıktı

Derin Gölge Sanat Atölyesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesi Konak Kültürevi’nde açtığı Kaat’ı sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Derin Gölge Sanat Atölyesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesi Konak Kültürevi’nde açtığı Kaat’ı sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Türklerin yüzyıllar boyu süren medeniyet ve ince kültürlerinden kaynaklanan kitap sanatlarının önemli kollarından biri olan Kaat, açılan sergi ile sanatseverlerle buluştu. Dört kadın tarafından İzmir’de kurulan Derin Gölge Sanat Atölyesi, birbirinden güzel eserlerini Nilüfer’de sergiliyor. Unutulmaya yüz tutmuş Türk sanatını İzmir’de yeniden hayata geçirmek istediklerini belirten Sanatçı Çiğdem Subaşı, “İzmir’de sanat atölyemiz var ve beş senedir çalışmalarını sürdürüyor. Bursa, bu sanatın ortaya çıktığı yerlerden biri olduğu için biz de atölye olarak ilk sergimizi Bursa’da açmak istedik.” dedi.

Çiğdem Subaşı, Meral Esenkan, Serap Özden ve Tuna Hancı tarafından oluşturulan Derin Gölge Sanat Atölyesi’nin çalışmaları, bir hafta boyunca Konak Kültürevi’nde sergilenecek.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri