Bayan Muhtardan Mahalle Çocuklarına Yaz Eğlencesi

Kayseri Seyrani Mahallesi'nin bayan muhtarı Gültan Özdemir, mahalle sakinlerinin çocuklarını Anadolu Harikalar Diyarı'na gezmeye götürdü. Hem gezi hem eğlence amaçlı yapılan faaliyette çocuklar için yemek ve içecek ikramı yapıldı. Mahalle...

Kayseri Seyrani Mahallesi'nin bayan muhtarı Gültan Özdemir, mahalle sakinlerinin çocuklarını Anadolu Harikalar Diyarı'na gezmeye götürdü. Hem gezi hem eğlence amaçlı yapılan faaliyette çocuklar için yemek ve içecek ikramı yapıldı. Mahalle çocuklarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendiler.

Mahalle sakinlerinden yaklaşık 200 çocuk aileleri ile birlikte etkinliğe katıldı. Belediyeden tahsis edilen otobüslerle Anadolu Harikalar Diyarına gelen çocuklar burada doyasıya eğlendi. Muhtar Gültan Özdemir, göreve geldikten sonra dönem dönem çeşitli etkinlikler düzenlediğini, bu etkinliklerin önemli bir kısmını daha çok çocuklar ve gençler için yaptıklarını belirtti.

Özdemir, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklar ve gençler için karne alan çocuklara eğlenceler düzenlendik, hediyeler verdik. Üniversiteyi kazanan ve üniversitede okuyan gençler yemekli toplantıda birbirleri ile tanışmalarını sağladık, arkadaşlık ilişkilerinin kurulmasına katkıda bulunduk. Bu faaliyetimiz de çocuklar için yaz döneminde yaptığımız, mahalle arkadaşlıklarının geliştirilmesi ve mahalle sakinlerinin birbirleri ile tanışmalarını sağlamak için düzenlenmiş olduğumuz bir faaliyettir. Amacımız, bu tür etkinliklerle mahalle insanımızın birbirleri ile olan sosyal ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bu vesile ile mahallemizin daha sakin, huzurlu ve sosyal yaşantısına bir miktar renk katabilirsek bundan mutluluk duyarım” dedi.

Bu etkinliğe çok sayıda çocuğun katılmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Özdemir, etkinliğe katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer yetkililere teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri