Batman Valiliği’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Batman Valiliği, dolandırıcıların valilik adına para talep edildiği yönünde duyumların alındığını belirterek, vatandaşları uyardı.Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Batman Valiliği’nin veya her...

Batman Valiliği, dolandırıcıların valilik adına para talep edildiği yönünde duyumların alındığını belirterek, vatandaşları uyardı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Batman Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun, iş adamlarından ya da vatandaşlardan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yönteminin bulunmadığı belirtilerek, “Muhtaç, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından yardım yapılmaktadır. Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Batman Valiliği’nin (0488 213 1001), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri