Batalla Bursaspor’a Dönmek İstiyor

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle Bursaspor’dan ayrılan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı takıma dönmek istediğini söyledi. Çin'in Bejing Gouan takımında forma giyen başarılı futbolcu, 2 günlüğüne...

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle Bursaspor’dan ayrılan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı takıma dönmek istediğini söyledi.

Çin'in Bejing Gouan takımında forma giyen başarılı futbolcu, 2 günlüğüne Bursa’ya geldi. Batalla’nın gelişi taraftarı da heyecanlandırdı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, otele giderek dışarı çıkan Batalla’yı omuzlarına aldı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Batalla ise ayrıldığı için çok üzüldüğünü, ayrılık kararını alırken de çok zorlandığını dile getirdi.

“TEKLİF GELİRSE DÖNMEYİ DÜŞÜNÜRÜM”

Batalla, bir gazetecinin, “Bursaspor’dan teklif gelse cevabın ne olur?” şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi: “Bursaspor'a her zaman dönmeyi düşünüyorum ama bu kararı, sadece ben veremem. Herkesi umut içinde bırakmak da istemiyorum. Ama teklif gelse tabii ki Bursaspor sevdiğim bir takım ve her zaman dönmeyi düşünüyorum. Herhangi bir teklif yok.”

Deneyimli futbolcu, Bursa'ya geliş sebebi ile ilgili olarak şunları ifade etti: “Çok ani gittiğim için buradaki işlerimi bitiremedim. Hem arkadaşları ziyaret edeceğim hem de işlerimi sonlandıracağım. Bursa'da her şeyi özledim. Çok güzel günlerim oldu. Belluschi ile görüştüm. Salı günü çift antrenman varmış. Onunla konuşup kulübü ziyarete gidip gitmemeye karar vereceğim. Belluschi ve buradaki arkadaşlarla devamlı konuşuyorum. Son 2 maçı kazanmış. Benim için çok iyi duygu.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri