Başucu kitabı olmaya aday

Gazeteci-yazar-spor adamı Hüseyin Ekinci ilk polisiye romanı “Ölüler de Yalan Söyler”i Konyalı polisiye tutkunları için imzaladı.

Gazeteci-yazar-spor adamı Hüseyin Ekinci ilk polisiye romanı “Ölüler de Yalan Söyler”i Konyalı polisiye tutkunları için imzaladı. Kent Plaza’daki D&R’da gerçekleştirilen imza törenine birçok vatandaş katıldı. Torku Konyaspor Kurumsal İletişim Sorumluluğu görevini sürdüren Yazar Hüseyin Ekinci'nin Kasım ayında çıkan ve raflarda kendine yer bulan polisiye romanı “Ölüler de Yalan Söyler”  vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.  200 sayfadan oluşan roman, günümüzden 15 yıl önce işlenen seri cinayetlerle başlıyor. Müthiş bir kurgunun ince ayrıntılarla işlendiği nefes kesen hikayenin bazı bölümlerinde gerçek hayattan kesitlere yer veriliyor.  Türkiye’nin sadece polisiye kitaplar basan Labirent Yayınevi'nin çıkardığı roman; CSI, Kanıt, Criminal Minds  gibi dizilerin sevenlerinin başucu kitabı olmaya aday. Romanın başkahramanı Timya isminde kadın bir başkomiser. Sıradışı olan başkomiserin hayatı ve ona eşlik eden insanların bir şekilde bu hayatın  içine dahil olmaları, aynı zamanda seri bir katilin peşindeyken ekibinin yaşadığı inanılmaz olaylar, okuyucunun adrenalini artırıyor. Kitabı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekinci, okuyucuların kendine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirtti.

İlk romanı olan  Ölüler de Yalan Söyler'i 4-5 aylık bir zaman dilimi içinde çıkardıklarını da ifade eden Ekinci, “Bu konu ile ilgili bir projemiz vardı. Kanal D televizyon kanalında yayınlanan Kanıt dizisine ciddi emeklerim oldu. Bu kitap bir dizi projesi. Nihayetinde birçok TV ile görüştük. Olumlu karşıladılar. Ama süresi uzayınca bunu kitap haline getirmeyi düşündüm. Kısa süre içinde hazır olan projeyi böylelikle polisiye severlerin karşısına çıkardık. Geri dönüşler gayet iyi. Kasım'da çıkan kitap yayınevi tarafından çıkarılan kitaplar arasında en çok okunan oldu. Bu Konya için ve benim için büyük bir gurur. Bu memleketin evladı olarak kitaba ilgi gösteren bütün okurlara sonsuz teşekkür ederim”dedi.

MESUT TURAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri