Başsavcı Tezcan’dan hayırlı olsun ziyareti

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan başkan Ahmet Şan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Bestami Tezcan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen başkan Ahmet Şan’ı, Büyükşehir Belediye Stadyumu içindeki kulüp idare binasında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyesi Fatih Tınmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Konyaspor’un dünü, bugünü ve güncel konular konuşuldu.

Atiker Konyaspor’un sıkı takipçilerinden biri olan başsavcı Bestami Tezcan kulübün bugün geldiği noktanın takdire şayan olduğunu belirtirken “Konyaspor bir bütün olarak her anlamda büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu kadar kısa sürede toparlanıp Avrupa kupalarına katılan, bir sonraki sene kupada finali kovalayan, ligde ilk 5 içinde yer alabilmek için çaba sarf eden bir başka takım daha yakın gelecekte çıkmayacaktır. Bu açıdan bakıldığında yöneticisinden, teknik heyetine, taraftarından basınına kadar herkesi bütün kalbimle kutluyor, Konyasporun bize final heyecanı yaşatmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Ahmet Şan ise “Sayın başsavcımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Onu Atiker Konyaspor’umuzun maçlarında sıklıkla görüyoruz. İyi bir futbolsever olduğu için kendisiyle futbolu tartışmak, konuşmak ayrı bir keyif. Bugün de son derece verimli bir sohbet gerçekleştirdik. İnşallah kendisinin de ifade ettiği gibi hedefimiz belli. Ama önce yarı finaldeki güçlü rakibimizi elememiz gerekiyor. Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Bize bu büyük coşkuyu yaşatacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

Ziyaretin ardından  Ahmet Şan tarafından başsavcı Bestami Tezcan’ın isminin yazılı olduğu 33 numaralı forma kendisine takdim edildi. Ziyaret çift başlı kartal figürünün önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri