Basketbol Küçük Kızlar Bölge Şampiyonası Bartın’da Yapılacak

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Altyapı Faaliyetleri 2015-201 Sezonu Küçük kızlar bölge şampiyonası 22-26 Mart tarihlerinde Bartın’da yapılacak.Bartın, Zonguld...

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Altyapı Faaliyetleri 2015-201 Sezonu Küçük kızlar bölge şampiyonası 22-26 Mart tarihlerinde Bartın’da yapılacak.

Bartın, Zonguldak, Samsun, Kastamonu, Sinop, Eskişehir illerinin katılacağı müsabakalar Ömertepesi Spor Salonunda düzenlenecek. Turnuvada Bartın’ı kulüpler arası küçük kızlar basketbol turnuvasında birinci olan Bartın Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı temsil edecek.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Bartın Basketbol İl Temsilcisi Aydın Kükner, "İlimiz de İlk kez kulüplerarası bölge şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Önümüzdeki yıllarda Türkiye şampiyonluğunda da ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu organizasyonlar ilimizde sporun yaygınlaştırması yanında Bartın ekonomisine ciddi anlamda büyük katkılar sağlamaktadır. Bu anlamda başta Ticaret Odası olmak üzere meslek örgütlerinin bu spor organizasyonlarında bizlere destek olmaları gerekiyor. Ayrıca Bartın ilimizin tanıtımına da büyük katkılar sağlamaktadır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri