Başkent'te Uyuşturucu Operasyonu

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri Ankara-Konya karayolunun 36. kilometresinde narkotik detektör köpeği...

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri Ankara-Konya karayolunun 36. kilometresinde narkotik detektör köpeği Cesur’un da katıldığı yol kontrol ve arama faaliyeti icra etti.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan faaliyet neticesinde; Diyarbakır ilinden Ankara iline gelen bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan (C.B.) isimli şüpheliye ait bagaj içine (5) ayrı paket içine gizlenmiş şekilde toplam 7 kilo 415 gram toz esrar maddesi, Mersin ilinden İstanbul iline seyir halinde bulunan bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan (R.K.) isimli şüpheliye ait valiz içerisinde 60 gr kubar esrar maddesi, Mersin ilinden Ankara iline seyir halinde bulunan bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan (M.T.) isimli şüpheliye ait 3 (üç) ayrı valiz içerisinde de (1,800) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen (7 kilon 415) gr toz esrar maddesi, 60 gr kubar esrar maddesi ve 1800 paket gümrük kaçağı sigaralara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile el konuldu. Şüpheliler (C.B.), (R.K.) ve M.T.) gözaltına alınarak haklarında gerekli yasal işlem yapılıp adliyeye sevk edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri