Başkent’te turnuva heyecan devam ediyor

Bu yıl beşincisi düzenlenen Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Personeli Birimler arası 2010 Bahar Futbol Turnuvası Hamle Spor Tesislerinde devam ediyor.

Geçtiğimiz gün oynanan maçların ilkinde Mali İşler KEİ’yi 5-3 mağlup ederken, Hekimler ile Güvenlik 4-4 berabere kaldı. Turnuvaya bu hafta içinde oynanacak 6 karşılaşma ile devam edilecek.


MALİ İŞLER,  KEİ’Yİ ZOR GEÇTİ:  5-3
Turnuvanın 4. hafta açılış karşılaşmasında Mali İşler, Kurum Ev İdaresi’ni 5-3 yenerek maç fazlalığıyla zirveye kuruldu. Yağmur altında oynana maçta Kurum Ev İdaresi maça hızlı başladı ve 2-0 öne geçti. Devre bitmeden skoru 2-1’e getiren Mali İşler, 2. yarıda tecrübesiyle maça ortak oldu ve maçta 3-2 öne geçti. Kalan dakikalarda karşılıklı goller skoru belirledi.  Mali İşler 4 maçta 10 puana yükselirken, Kurum Ev İdaresi 6 puanda kaldı.

HAKEM: Müfit Haberal
MALİ İŞLER: Yücel, Ramazan, Bilal, Selçuk, Abdullah Aydil, Maksut, Serkan, Ercan, Tahir
KEİ: Sabri, Saadettin, İbrahim, Mahmut, Sinan, Celalettin, Özer, Sönmez, Ali, Ramazan, Mehmet, Nebi
GOLLER: Sönmez, Ali, Mahmut (KEİ), A. Aydil (2), Selçuk, Maksut, Serkan (Mali İşler)

HEKİMLERDEN SÜPER GERİ DÖNÜŞ: 4-4
Günün ikinci maçında grubun galibiyete hasret iki takımı karşı karşıya geldi. Kaybedenin büyük yara alacağı maçta Güvenlik fırtına gibi bir ilk yarı çıkararak devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise bambaşka bir hekimler takımı vardı sahada. Müthiş bir pas trafiği, organize ataklar ve Mustafa Çalışkan’ın muhteşem 3 golüyle skor 3-3’e geldi. Zeynel’in golü Hkeimleri 4-3 öne geçirdi, maçın son dakikalarında Yahya’nın uzaktan attığı şut ağlarla buluşunca bu muhteşem maç 4-4 berabere tamamlandı. Son saniyede hekimlerin gole giden oyuncusu Okan’ı düşürüp, topu elle kesen Ali kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takımına 1 puan kazandırmış oldu. Bu skorla zirve yarışından uzaklaşan iki takım Play-Off hesapları yapmaya başladı.

HAKEM: Müfit Haberal
GÜVENLİK: Mehmet Ali, Ahmet, Murat, Ali, Yahya, Cemalettin, Hakan
HEKİMLER: Erdal, Okan, Ahmet Serhat, Zeynel, Mustafa Topal, Salim, Mustafa Çalışkan GOLLER: Hakan, Cemalettin, Ahmet, Yahya (Güvenlik), Mustafa Çalışkan (3), Zeynel  (Hekimler)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri