Başkent'te 222 Otomobilin Sahibi 2 Gün Süren Çekilişle Belirlenecek

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında dağıtılacak 222 adet otomobilin sahiplerini belirleyecek çekiliş, 24-25 Temmuz günleri yapılacak.

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında dağıtılacak 222 adet otomobilin sahiplerini belirleyecek çekiliş, 24-25 Temmuz günleri yapılacak.
'Alışverişin Başkenti' sloganıyla 14 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivalde, 24 gün süre ile Ankara genelinde banka kartı ve kredi kartıyla her 25 TL’lik alışveriş yapanlar arasında gerçekleşecek çekilişle 222 kişi araba sevinci yaşayacak. Talihlilerin belirleneceği çekilişler 24 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da ATO Congresium ASF Merkezi’nde başlayacak ve 25 Temmuz Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecek.

        HALKA AÇIK ÇEKİLİŞ

        Torbadan top çekme yöntemiyle gerçekleştirilecek çekiliş töreninde ilk topları ATO Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyeleri çekecek. Ankara 46. Noter Kâtibi ile Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleşecek çekilişlerde ilk gün 222 otomobil talihlisi belirlenirken, ikinci gün toplar yedek talihliler için çekilecek. Halka açık yapılacak çekiliş törenine isteyen vatandaşlar izleyici olarak katılabilecek.

        Bankalararası Kart Merkezi’yle işbirliği halinde gerçekleştirilen çekilişte otomobil kazanan talihliler 30 Temmuz 2013 Salı günü basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulacak. Otomobiller eylül ayında talihlilerine teslim edilirken, ÖTV ve KDV dışındaki tüm yasal sorumluluklar talihliler tarafından karşılanacak.

        ANKARA’NIN MARKA OLMASI EN BÜYÜK HEDİYE

        Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yaptığı açıklamada Ankara Shopping Fest’in bu yıl bol hediyeli bir organizasyona imza attığını belirtti. Bezci, "Biz bir yandan otomobil çekilişi için uğraşırken diğer yandan gelecek yılın festivali için hazırlıklara başladık." dedi.

        222 adet otomobilin önemli bir hediye olduğunu kaydeden Bezci, tüm hediyelerin anlamlı olduğunu ancak Ankara’nın marka olarak dünyanın önemli turizm destinasyonları arasına girmesinin Başkent için en önemli hediye olacağını söyledi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri