Başkent seferi

Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Torkru Konyaspor, bugün Ankara'ya gidiyor. Kartal'ın tek düşüncesi maçı kazanmak. Sakat olan Hasan Kabze'nin bu maçta forma giymesi bekleniyor

Torku Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları bugün öğleyin yapılacak antrenmanla tamamlanacak ve takım öğleden sonra Ankara’ya gidecek. Ligin ilk yarısının son iki haftasından itibaren toparlanan ve 6 maçta 10 puan alarak 26 puanla 11. sıraya kadar yükselen Torku Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının planları da 3 puan için yapılıyor. İkinci yarıda, içi sahada ilki yenilgisini geride kalan hafta da Elazığspor karşısında alan kartal’da Ali Turan dışında eksik yok. Hafif sakatlıkları nedeniyle hafta içerisinde takımla birlikte çalışamayan Gekas ve Hasan Kabze’nin oynayabilecekleri bildirildi.

Torku Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının taktik çalışması dün basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirildi. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar öğleden sonra Ankara’ya gidecekler. Takımda moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti.
Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği arasındaki maç, Pazar günü Ankara 19 Mayıs stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Konya’dan gidecek ve Ankara’da bulunan Konyalılarla birlikte 300 kadar Konyaspor taraftarı da izleyerek yeşil-beyazlıları destekleyecek.

ŞAN: İŞ KAZASI

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Elazığspor maçında her şeye rağmen taraftarın takımın yanında olduğunu belirterek, "Bizi desteklemeye devam etsinler. Yenilgiden gerekli dersi çıkarıp, Gençlerbirliği maçında bunu telafi edeceğiz" dedi.
Şan, yaptığı açıklamada, son haftalardaki çıkışı sürdürmek adına çıktıkları Elazığspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirtti.En büyük üzüntülerinin; 22 bin kişi kapasiteli Atatürk Stadı'nı tamamen dolduran taraftarlara galibiyet hediye edememek olduğunu vurgulayan Şan, şunları kaydetti:

"Çok istekli bir takımımız vardı. Yenilgi, aşırı beklenti kaynaklı olabilir. Haklı veya haksız verilen penaltı pozisyonları dengemizi bozdu, ancak maçın ilk yarısında biz de çok kötüydük. İkinci yarıda kazanmak için yapılan hamleler çok güzeldi. Beraberliği de yakaladık ama daha fazla puan isteği, bir anda 3. golü kalemizde görmemize neden oldu. Uzun lig maratonunda bu tür sonuçlar alınabiliyor. Bu yenilgi bir iş kazası gibi kalmalı. Taraftarımız ve futbolcular asla morallerini bozmamalı. Elazığspor maçında her şeye rağmen taraftarımız takımın yanındaydı. Bizi desteklemeye devam etsinler. Yenilgiden gerekli dersi çıkarıp, Gençlerbirliği maçında bunu telafi edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri