Başkanlarımızın desteği önemli

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınardan yeşil-beyazlı futbolcuları ve teknik adamları ziyaret ederek En büyük destekçiniziz mesajı veren Belediye Başkanlarına övgü.
Karapınar, ziyaretin Konyaspor adına çok önemli olduğunu vurgularken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in yeni tesisler ve stadyum konusunda önemli müjdeler verdiğini ve Konya için Konyaspor’un büyük önem taşıdığı mesajını ilettiklerini söyledi.
Belediye Başkanlarının ziyaretinde ‘Her zaman yanınızdayız ve en büyük destekçilerinizi’ mesajını verdiğini ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, şunları söyledi: “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanımız Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli, Konyaspor'un her zaman yanında olduğunu ifade etmek adına tesislerimize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ben uzun yıllardan bu yana Konyaspor camiasının içerisindeyim. Tahir Akyürek Bey de 2004 yılından bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. Yaklaşık 7 yıldır Konyaspor'un en büyük destekçisinin Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olduğunu söylemek istiyorum. Konyaspor'un çok başarılı olmasını isteyen bir Belediye Başkanına sahibiz. Kendileri hem hocamıza başarılar dilemeye geldi hem de yönetimlerin, teknik heyetlerin istikrarlı, uzun soluklu görev yapmasından yana olduğu düşüncelerini bizimle paylaştı. Ancak böyle durumlarda başarının yakalandığını söyledi. Dahası Konyaspor'a çok büyük müjdeler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, mevcut tesislerimizin yanına hem A Takımımız hem de alt yapımıza yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi. Yeni stadyumumuzun 2 yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti. Konyaspor'un Konya'nın en önemli markalarından biri olduğunu ve Konya'nın Konyaspor'a ihtiyacı olduğunu görüşünü bizimle paylaştı. Konyaspor'suz bir Konya'nın düşünülemeyeceğini söyledi. Futbolcularımızla görüşerek her zaman yanlarında olduklarını belirtip ‘En büyük destekçiniziz’ mesajını verdiler. Bunları çok önemsiyorum. Bu günlerde başkanlarımızın bizi ziyaret etmesi ve bizimle beraber olması Konyaspor adına çok önemli. Konyaspor’un kurumsallaşması ve uzun yıllar ligdeki varlığını sürdürmesi bunlarla gerçekleşir. Başkanlarımızın desteğinin uzun süreli olacağına inancımız tamdır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
HEDEFİMİZ 3 PUANLA DÖNMEK
Pazar günü ligin flaş takımlarından Karabükspor ile deplasmanda zolu bir maça çıkacaklarını söyleyen Karapınar, “Deplasmanda oynayacağımız Karabükspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Ligin boyu kısalıyor ve her geçen hafta bizim aleyhimize işliyor. Dolayısıyla bir an önce bizi alt sıralardan kurtaracak puanları toplamak zorundayız. Rakibimiz bizim gibi ligin yeni takımlarından. Ama bu sezonun gösterdiği başarılı performans ile flaş ekiplerinden. İlk çıktığı sezon önemli başarılar elde etti. Bizim hedefimizde Karabükspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmandan 3 puanla dönebilmek. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda. Mutlaka puanlar olmak zorundayız ki ligin sonunda kümede kalan takım olabilelim. Bunu başarabilecek güçteyiz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri