Başkanlardan Ankara’ya çıkarma

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirel, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Memduh Çeşmeli ve Mehmet Demirel, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’i, Karayolları Proje Etüt Daire Başkanı Mehmet Tutaş’ı ziyaret etti. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığına atanan Harun Tüfekçi’ye ve Devlet Su İşleri Konya eski Bölge Müdürü olan ve Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığına atanan Mustafa Uzun’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TOPYEKÜN KALKINACAĞIZ

Bozkır’da yapılan ve yapılacak olan projelerin ve çalışmaların da değerlendirildiği ziyaret sonrasında açıklama yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, “Bugün Ankara’da, Bozkır’da yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapılacak olan projeler için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Aynı zamanda görevlerine yeni atanan hemşehrilerimize de hayırlı olsun ziyaretlerimizde bulunduk. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin ilçemiz adına, Konya’mız adına hayırlara vesile olacağını temenni ediyorum”dedi. Bozkır’da yapılacak olan çalışmalarla, ilçenin prestij kazanacağını söyleyen Başkan Gün, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek’in başlatmış olduğu ilçelerle birlikte topyekün kalkınma atağını ilçemize indirgeyerek, mahallelerle birlikle topyekün kalkınma atağını başlattık. Bu çerçevede ilçemizde yapılacak olan çalışmalarımız ve ilçemize prestij kazandıracak projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda 2016 yılını ilçemiz için altın yıl olarak değerlendirmiştik. Yakın zamanda hayata geçecek, ilçemize prestij kazandıracak projelerimizle birlikte, mahallelerle birlikte topyekün kalkınma atağının belli bir bölümünü gerçekleştirmiş olacağız, hem de Bozkır’ altın yılını yaşatmış olacağız. Bu projelerimizin hayata geçmesinde emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün yapmış olduğumuz ziyaret vesilesiyle Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığına atanan Hemşehrimiz Harun Tüfekçi’ye ve DSİ Genel Müdür Yardımcılığına atanan Hemşehrimiz Mustafa Uzun’a yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri