Başkanlar Kitap Günleri’ni ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Konya Kitap Günleri” Selçuklu Kongre Merkezi’nde devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Konya Kitap Günleri” Selçuklu Kongre Merkezi’nde devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da; yüzbinlerce kitap, yayınevleri, yazarlar ve birçok etkinliğin yer aldığı Konya Kitap Günleri’ni ziyaret etti. 

ÖĞRENCİLERLE ÖZ ÇEKİM YAPTILAR

Stantları tek tek gezen ve kitapları yakından inceleyen, yayınevleri temsilcileri ile yazarlarla sohbet eden Başkanlar Hasan Kılca, Mustafa Kavuş ve Ahmet Pekyatırmacı, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteklerini de kırmadı. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Kitap Günleri’nin vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına öneli katkılar sağladığını ifade ederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti. 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, gençler ve çocuklar başta olmak üzere Konya’nın kitaba olan ilgisinin kendisine büyük gurur yaşattığını kaydetti. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise Konya’nın bir ilim ve irfanın şehri olduğuna vurgu yaparak Konya Kitap Günleri’nin de Konya’ya yakışır bir etkinlik olduğunun altını çizdi. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri