Başkanımızdan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başardıkl...

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başardıklarının altını çizdi.

Yaşam kalitesinin yükselmesi ve eğitim seviyelerinin artmasıyla artık kadınların çalışma hayatının her alanında bulunmakta olduğunu, konumlarını başarılı bir şekilde temsil ettiklerini belirten Başkan Boydak “Kadınlar toplum içerisinde karşılaştıkları sorunları çözmek için isteklerini ifade edebilmekte, olumsuzlukları sorgulamaktadırlar. Toplumumuzda kadın erkek her bireye saygılı olunmalı, baskıdan uzak, mutlu bireyler olarak hayatı paylaşmaları toplum huzuru açısından büyük önem taşımaktadır. Bu devletlerin, toplumların sürekliliği açısından gereklidir” dedi.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımızın, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başardığının altını çizen Boydak, “Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir dünya temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri