Başkan Zeydan Karalar, Muhtarla Bir Araya Geldi

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, özellikle seçim döneminde söz verdikleri rehabilitasyon merkezinin inşaatına başlayacakları müjdesini verdi. İlçeye bağılı 96 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya gelen Zeydan Karalar, muhtarların...

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, özellikle seçim döneminde söz verdikleri rehabilitasyon merkezinin inşaatına başlayacakları müjdesini verdi. İlçeye bağılı 96 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya gelen Zeydan Karalar, muhtarların kendilerinde önceliği olduğunu söyledi.

    İnci Oteli'nde düzenlenen toplantıda muhtarların masalarını tek tek gezen Karalar, ilk 6 ayın kısa bir değerlendirmesini yaptı. Belediye ile muhtarlar arasındaki koordinasyonun önemine vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, "Hizmetlerin sağlıklı ve etkin gerçekleşebilmesi muhtarlarımızla sağlanacak koordinasyona bağlıdır. Onun içindir ki; belediyemizde muhtarlık koordinasyon birimi oluşturduk. Temel görevi belediye ile muhtarlık arasındaki iletişimin kesintisiz sürmesini sağlamak olan birimimiz ile sorunları kaynağında çözmek, ihtiyaçları yerinde belirlemek mümkün olacaktır." ifadelerini kullandı.

    Önemli projelerin başlayacağı müjdesini veren Başkan Karalar, "Seçim öncesi açıkladığımız her projenin yanı sıra rutin işlerimiz sırasında tespit edilen sorunlarla ilgili çalışmalar yapıyor, belirlenen ihtiyaçlara göre yeni projeler hazırlıyoruz. Gerek 12 yıldır iktidarda olan merkezi hükümetin, gerekse yerel yönetimlerin uyguladığı yanlış politikaların oluşturduğu, ötelenmiş çok önemli sorunlar var; bunları biliyor, çözümleri için projeler hazırlıyoruz. Sorunları tasniflemiş, çözümler için gerekli birimleri oluşturmuş, sorumlu kişiler atamış bulunmaktayım. 2015 yılı çok verimli bir yıl olacak seçim döneminde söz verdiğimiz bir çok projenin ilk adımlarını attık. özellikle çok önem verdiğim rehabilitasyon merkezinin inşaatına 2015 yılında başlayacağız." şeklinde konuştu.

    Son çıkan torba yasada bulunan vergi cezalarının faiz affı ile ilgili açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar, burada belediyenin iyi hizmet yapabilmesi için paraya ihtiyacı olduğunu ve bu bağlamda vatandaşların bu yasadan yararlanabilmesi için muhtarlarla yapılacak işbirliğinin önemine vurgu yaptı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri