Başkan Yaşar’dan ‘asılsız Bomba İhbarı’ Açıklaması

Sabah saatlerinde gelen bir ihbar üzerine Yenimahalle Belediye binasında emniyet güçleri bomba araması yaptı. İhbarın asılsız çıkması üzerine bir açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin ‘hassas’ bir dönemden...

Sabah saatlerinde gelen bir ihbar üzerine Yenimahalle Belediye binasında emniyet güçleri bomba araması yaptı. İhbarın asılsız çıkması üzerine bir açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin ‘hassas’ bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetleriyle gündeme geldiğini söyledi.

Sabah saatlerinde Yenimahalle Belediye Hizmet Binası’nda bomba ihbarı yapıldı. Binayı boşaltan ve kontrol altına alan polis, tüm çalışanları da tahliye etti. Bu arada ihbarı yapan kişinin de tespit edildiği belirtildi. İhbarın asılsız olduğu bilgisi üzerine belediye çalışanları rahat bir nefes aldı.

"Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor." diyen Başkan Fethi Yaşar, belediyeye geldiğinde bir ihbar yapıldığını ve Yenimahalle Belediyesi’ne bomba yerleştirildiği bilgisini aldıklarını söyledi. Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısının sekreterine de aynı bilginin geldiğini açıkladı. Belediyeye telefon açıldığını ve telefon eden kişinin de tespit edildiğini belirten Yaşar, "Emniyet görevlileri belediyemizde aramalarını yaptılar. Şu anda herhangi bir bulguya rastlanmadı." şeklinde konuştu.

Yaşar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yenimahalle Belediyesi, halkına eşit yurttaşlık ilkesiyle hizmet veren bir belediyedir. Yenimahalle de ayrımcılık ötekileştirme yoktur. Bunu tüm halkımız da biliyor. Yenimahalle Belediyesi borcu olmayan, kaliteli hizmet veren bir belediye olduğu için bu haberlerin sansasyon haber olduğunu düşünüyorum. Tabi ki buna emniyet güçleri karar verecektir. Bu tür haberler bizi yıldıramaz Yenimahalle Belediyesi olarak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarla Cumhuriyetin tüm ilkelerini korumaya, bölünmez bütünlüğünü savunmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti sonuna kadar savunacağız, yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Bu ülkede kaos yaratmak isteyenler, bilsinler ki asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu ülkede hepimizin kardeşçe yaşamamız gerektiğine yürekten inanıyorum. Belediyemizde yurttaşların her yasal işlemi görülüyor, en hızlı çalışan belediyeyiz, ilk defa yaptığı hizmetlerle TSE statüsünde çalışan tek belediyeyiz. Bu yüzdendir ki böyle bir durumla karşı karşıya kaldık. Duyarlı olan emniyet görevlilerine teşekkür ediyorum."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri