Başkan Yaşar Minik Futbolcularla Maç Yaptı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Batıkent’te bulunan Beşiktaş Spor Okulu’nda minik futbolcularla bir araya geldi. Yeni sezonun açılışını başkan amcalarıyla birlikte yapan minik futbolcular,...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Batıkent’te bulunan Beşiktaş Spor Okulu’nda minik futbolcularla bir araya geldi. Yeni sezonun açılışını başkan amcalarıyla birlikte yapan minik futbolcular, bir de onlarla tek kale maç yaptı. Maçın ilk golünü atan Yaşar, Beşiktaş’a ve Çarşı grubuna duyduğu sempatisini dile getirirken, minik futbolcuları da ileride orada görmek istediğini belirtti.

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından sıklıkla söz ettiren Yaşar, bu kez de minik sporculara destek için sahalardaydı. Futbol yeni sezon açılışını İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile gerçekleştiren Yaşar, minik sporcularla futbol yüklü bir sohbet gerçekleştirdi.

Aslen Ankara kökenli olan Hazinedar, Yenimahalle’nin Ankara için çok önemli bir konum olduğunu belirtirken Yenimahalle’nin Yaşar ile çok değiştiğini dile getirdi. Minik sporculara Beşiktaş Jokey Kulübü’nün kültürüne sahip çıkmalarını söyleyen Hazinedar, yeni sezon için de minikleri tebrik etti.

"YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPORCUNUN YANINDA"

Yaşar, "Sporun gelişmesi ve hakça olumlu bir konuma gelebilmesi için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız sağlıklı alanlarda sporunu yapsınlar diye 200’e yakın parkımıza futbol ve basketbol sahaları yaptık. Amatör kulüplere ayakta kalabilmeleri için maddi manevi destek olmaya devam ediyoruz. Sporun ve sporcunun her daim yanındayız.” diye konuştu. Verdiği desteklerden dolayı ebeveynler Yaşar’a teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri