Başkan Yaşar, İnternet Sitesini Yeniledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, daha çok ilçe sakinine ulaşabilmek için kişisel web sitesinde yeniliğe gitti. Yeni özellikler eklenerek geliştirilen web sitesi sayesinde vatandaş, belediyeye gelmeden başkana mesajlarını ve şikayetlerini...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, daha çok ilçe sakinine ulaşabilmek için kişisel web sitesinde yeniliğe gitti. Yeni özellikler eklenerek geliştirilen web sitesi sayesinde vatandaş, belediyeye gelmeden başkana mesajlarını ve şikayetlerini iletebilecek, belediyenin hizmetlerini puanlama sistemi ile değerlendirebilecek.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve buradan vatandaşlarla iletişim halinde olan Yaşar’ın kişisel web sitesi olan fethiyasar.com.tr yenilendi. En güncel uygulamalarla genişletilen web sitesi, vatandaşa da büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma saatleri veya başka nedenlerle belediyeye gelemeyenler, sitenin ‘Başkana Mesaj’ bölümü sayesinde Yaşar’la iletişime geçebilecek. Yaşar’a direkt olarak iletilecek mesajlar, anında değerlendirmeye alınacak.

Ayrıca Yenimahalleliler bu site üzerinden belediyenin hizmetlerinden memnuniyetlerini puanlayabilecek. Sitenin ‘Anket’ bölümünde yer alan ve belediye hizmetlerinin kategoriler halinde 1 ila 5 arasında puanlandırılabileceği site, belediye birimlerinin çalışma performansını da etkileyecek.

Yine vatandaşlar, site üzerinden başkana istek ve şikayetlerini bildirebilecek. ‘Sorun/İstek Bildirimi’ butonu sayesinde önlerine çıkan haritadan şikayete konu olan bölgeyi işaretleyecek olan Yenimahallelilerin şikayetleri doğrultusunda seçilen bölgede çalışma başlatılacak.

Başkan Yaşar hakkında haber ve bilgilerin de yer aldığı siteden ayrıca Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri takip edilebilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri