Başkan Yaşar Esnafı Dolaştı, Yenimahallelilerle Bayramlaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı arifesinde ilçe sokaklarındaydı. Bütün dükkanları tek tek ziyaret ederek esnafın bayramını kutlayan ve hayırlı işler dileyen Yaşar, bayram alışverişi yapan vatandaşlarla da ayaküstü...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı arifesinde ilçe sokaklarındaydı. Bütün dükkanları tek tek ziyaret ederek esnafın bayramını kutlayan ve hayırlı işler dileyen Yaşar, bayram alışverişi yapan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

Her fırsatta Yenimahalle sokaklarını arşınlayarak vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, bu kez Ragıp Tüzün, Akın, İvedik Caddeleri ile Demetevler’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların Kurban Bayram’ını kutlayan ve mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni eden Yaşar, insanların yürüdüğü kaldırımları işgal etmemeleri için de esnafa uyarılarda bulundu.

Esnaf ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, zaman zaman Yenimahallelilerin istek ve şikayetlerini de dinleyerek, belediye yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Yol boyunca karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Yaşar, güzel havanın tadını parklarda çıkaran yaşlılarla da sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

YAŞAR’DAN BAYRAM MESAJI

Başkan Yaşar, ayrıca Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Müslüman aleminin sağlık ve esenlik dolu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Bayramların iyilik ve güzelliğe vesile olduğunu dile getiren Yaşar, “Yardımlaşmanın en güzel örnekleri Kurban Bayramları’nda yaşanır. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar, eşini dostunu unutmayarak yardıma ihtiyaç duyanların yanında olur, onlara sofrasını açar” dedi.

Kırgınlıkların unutulacağı, sevinç ve dayanışmanın doruğa çıkacağı bir bayram dileyen Yaşar, İslam dünyasında akan kanın da durmasını temenni etti.

Yaşar, “Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri