Başkan Yaralı’dan Engellilere Akülü Araba

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçede Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen törende, yürüme engelli iki kişiye akülü araba hediye etti.Engelliler Haftası nedeniyle Yedi Eylül Eğitim...

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçede Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen törende, yürüme engelli iki kişiye akülü araba hediye etti.

Engelliler Haftası nedeniyle Yedi Eylül Eğitim Kurumları tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Programa Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli etkinliklerin ortaya konulduğu programın sonunda, Saruhanlı Belediyesi tarafından alınan 2 adet akülü engelli aracı, yürüme engelli Emre Doğan ve Cavit Akçay’a hediye edildi.

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyesi olarak engellilerin her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini, akülü araç, tekerlekli sandalye ve buna benzer taleplerini karşıladıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması biz idarecilere düşen en önemli görevlerden biridir. Diğer önemli görevimiz ise engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, onları üretime dâhil ederek toplumda aktif rol üstlendirecek çalışmalar yapmaktır. Bu vesile ile her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri