Başkan Vefa Salman: Yatırımlar İçin Üzerime Düşen Görevi Yapmaya Hazırım

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile bir araya gelerek Yalova’nın 3 önemli sorunu olan su, Dörtyol köprülü kavşağı ve yeni hastane hakkında fikir alışverişinde...

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile bir araya gelerek Yalova’nın 3 önemli sorunu olan su, Dörtyol köprülü kavşağı ve yeni hastane hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yöneticisi Hüseyin Uygun ile Yalova Belediyesi İmar İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem de hazır bulundu.

Yalova Belediye Başkanı olarak üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Başkan Vefa Salman, "3 önemli sorunumuzu çözmek adına bizlere ciddi görevler düşüyor. Belediye'nin yapması gereken planlamalar ve alınması gereken kararlarla ilgili ivedilikle göreve hazırız." dedi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’nın gelişmesi hizmetin kısa sürede ulaşması için sık sık bir araya gelerek fikir alışverişi yapılması gerektiğini söyleyerek Vekil Coşkun ve İl Başkanı Öztabak’a teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri