Başkan Tütüncü, Çocuklarla Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in çocukları, meclisin konukları” projesi kapsamında 30 ortaokuldan 2 bin 550 öğrenciyi belediyede misafir etti.Mustafa Adıyaman Ortaokulu öğrencileri Kepe...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in çocukları, meclisin konukları” projesi kapsamında 30 ortaokuldan 2 bin 550 öğrenciyi belediyede misafir etti.

Mustafa Adıyaman Ortaokulu öğrencileri Kepez Belediyesi’nde Başkan Hakan Tütüncü’nnü konuğu oldu. Tütüncü’nün özel misafirleri olan öğrenciler, halkla ilişkiler personeli eşliğinde başkanlık makamı, nikah salonu ile çeşitli müdürlükleri gezdi. Öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Başkan Tütüncü ile sohbet etti. Öğrenciler, belediyenin hizmetlerinin anlatıldığı görseli, Ali ve Ayşe Çanakkale Gezisi’nde, Ali ve Ayşe Kurtuluş Savaşı Müzesi’nde adlı çizgi filmleri izledi.

Daha sonra Tütüncü, öğrencilere belediyenin, başkanın, meclisin, encümenin görevlerini ve yerel yönetim ile merkezi idare arasındaki farkları anlattı.

Öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplayan Tütüncü, her yıl meclis salonunda 3 bine yakın öğrenciyi misafir ettiklerini belirtti. Mustafa Adıyaman Ortaokulu ile belediyede ağırladıkları okul sayısının 30’a ulaştığını aktaran Tütüncü, bu yıl meclis salonunda 2 bin 550 öğrenci yüz yüze görüştüğünü kaydetti. Çocuklarla, belediye binasının şenlendiğinin altını çizen Tütüncü, Haziran ayına kadar ortaokulları belediyede ağırlamaya devam edeceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri