Başkan Sözlü’den Uyarı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan bürokrat, danışman veya farklı sıfatlarda bulunan mesai arkadaşlarının sosyal medya, basın ve diğer iletiş...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan bürokrat, danışman veya farklı sıfatlarda bulunan mesai arkadaşlarının sosyal medya, basın ve diğer iletişim araçlarıyla gerçekleştirdiği açıklamaları ciddiyet ve sorumluluk içinde, yapmaları gerektiğini bildirdi.

Sözlü, yaptığı açıklamada, mensubu bulundukları siyasi partinin, görev yapan belediye başkanları ve diğer ortak hedefleri paylaştıkları müesseseleri doğrudan veya dolaylı hedef alan, üslupsuz, yakışıksız açıklama ve paylaşımları reddettiğini belirtti.

Sözlü açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu tip açıklama ve paylaşımlar düşünce aşamasındayken kendi iç dinamiklerimizle istişare yapılmasının, konuların arka planının araştırılmasının, inandığımız ve daha doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Meseleleri dışarıdan gözlemleyip, ani reflekslerle ve kararlarla yapılan yorum ve beyanların fayda değil, aksine zarar getirdiği muhakkaktır. Bizler teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, bürokratlarımız ve diğer bütün mesai arkadaşlarımızla, Adana halkına en iyi hizmeti verebilmenin çabasıyla hareket ediyoruz. Bunu sekteye uğratacak hiçbir davranış ve beyanı kabul etmiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri