Başkan Sorgun'dan ziyaretler

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, bazı kamu kurum ve kuruluşları ile MÜSİAD Konya Şube Başkanı Arslan Korkmaz'ı ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, bazı kamu kurum ve kuruluşları ile MÜSİAD Konya Şube Başkanı Arslan Korkmaz'ı ziyaret etti.
     Ziyaretlere Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Varol, Mustafa Yazlık, Ertuğrul Uslu, Mehmet Akif Göksu, Beyazidi Bestami İnan, Hasan Hüseyin Karapınar ve Mustafa Kürkçü ile AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kanmaz katıldı.
     Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan ile Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Oğuz Yağlıcı'yı ziyaret eden Sorgun, Türkiye'de ve Konya'da adalet mekanizmalarının daha hızlı ve adil karar vermesi için Konya Adliye Sarayı gibi yapıların önemli olduğunu dile getirdi.
     Geçtiğimiz günlerde 19. Genel Kurul sonrasında şube başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Arslan Korkmaz ve yönetimine de ''hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Sorgun, ''MÜSİAD, bir dernek olmasına rağmen bir derneğin çok üstünde bir algıya ve iradeye sahip. Bu yapısı ile Konya'ya ve ülkemize çok önemli katkılar sağlayan MÜSİAD'ın Konya Şube Başkanı Sayın Korkmaz'a ve yönetimine başarılar diliyorum'' dedi.
     Sorgun ve beraberindekiler son olarak Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'ü de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri