Başkan Pekyatırmacı'dan Merhaba'ya ziyaret 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz, Selçuklu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zafer Kemal Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziy

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz, Selçuklu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zafer Kemal Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziyaret etti. Ziyarette Şen'e Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, başkan Pekyatırmacı ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konya basınının örnek bir duruşa sahip olduğunu aktaran Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Merhaba Gazetesi'nin de yarım asrı aşkın bir zamandır şehirde faaliyet gösterdiğini, Merhaba'nın Konya'nın köklü basın kuruluşundan biri olduğunu söyledi. Ziyarette Selçuklu Belediyesi'nin yatırımlarından ve hizmetlerinden de bahseden Başkan Pekyatırmacı, daha sonra şunları ifade etti: “Konya, sürekli gelişen ve büyüyen bir şehir. Bu büyüme ve gelişmeden Selçuklu da nasibini alıyor. İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor. Yapılan yatırımlarla Selçuklu adından daha çok söz ettiren bir ilçe haline geldi. İlçede eğitime, sağlığa, sosyal hayata dokunuşlar yapıyoruz. İlçemizin turizm gelirini de artırmak adına çalışmalarda bulunuyoruz. Bu konuda Sille'de yürütülen çalışmaları önemli görüyoruz. Sille'nin var olan turizm potansiyelini daha da artıracağız. Hizmetlerimizin duyurulmasında siz kıymetli basın kuruluşlarının ve çalışanlarının katkısı da büyük. Konya basını, bu anlamda büyük bir sorumluluk üstleniyor. Sizler de teşekkürü hak ediyorsunuz. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz.” Ziyaret, daha sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

SAİT ÇELİK 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri