Başkan Özgüven’den spora destek sözü

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor A takımı ile genç takım oyuncuları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor A takımı ile genç takım oyuncuları  ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Takım Antrenörü Ertuğrul Sanlav’dan takım hakkında bilgi alan Başkan Özgüven, yeni sezonda Ereğli sporu Ereğli kamuoyunda geniş bir yelpazeye taşımak ve başarı elde etmesini sağlamak için  Belediye olarak  hem sporcularımıza hem de Ereğli spora gereken desteği sağlamak için elimizden geleni yapacağız dedi.

Başkan Özgüven konuşmasının devamında “Bizim çocukluk yıllarımızda Ereğli spor bir markaydı o dönemlerde Ereğli sporda top koşturan ağabeylerimiz, büyüklerimiz Ereğlide ki gençler için bir idoldü o yıllarda her genç Ereğli sporda oynamak ister ve kabiliyetli olanlar mutlaka değerlendirilirdi. ancak Ereğli spor son 5-6 yıldır futbol anlamında kesinlikle bir varlık gösteremedi çeşitli sıkıntılar yaşadı. Özellikle sporcunun ya da futbolun kaynağı destekçisi yerel yöneticilerdir ve bunların başında Belediye gelir ve akabinde de bölgenin halkıdır yani Halkı arkanıza almazsanız Halk ile bütünleşmezseniz Ereğli sporun veya herhangidir spor kulübünün başarılı olması mümkün değildir” dedi. Başkan Özgüven; futbolun dışında bir de voleybol tamımız vardı çok güzel bir çıkış yakalayarak 1. Ligde oynamasına rağmen kaynakların doğru kullanılmaması ve yeterli desteğin sağlanmaması sonucu maalesef verilen onca emeği hiçe sayarak voleybol takımımızı da tarihe gömenlere bir çift sözümüz olsa da bundan sonra yapacak bir şey yok biz hem futbol takımımızı hem de voleybol takımımızı geçmişte olduğu gibi hak ettiği yere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız, öte yandan sizlerinde azmi ve fedakarlığı bu anlamda çok önemli" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri